MÅla din egen keramik

"Det finns inget rätt och fel, det du skapar är unikt, se bara till att du har kul, då blir allting sagolikt"

Vill du organisera ett unikt och kreativt barnkalas? Jo, de får en godispåse men också uppleva glädjen att skapa med sina händer. Och stolt gå hem efter festen med ett föremål som de kommer minnas för resten av livet.  
Färg, form och skaparglädje anpassad för barn. Och barnens föräldrar. När kalaset är slut och vi ställt i ordning märker du ingenting av det kreativa kaos som barnen var i bara timmar innan. Allt är rent och snyggt igen.


Varmt välkomna alla ni från 6-7 års ålder och uppåt som vill ordna fantastiska kalas. Kalas med keramikmålning från Paint It Easy kräver inga förkunskaper. Vi tillhandahåller alla material, verktyg, skyddskläder och tekniker som behövs. Kalaset kan vara hemma hos er, eller i annan lokal som ni eller vi ordnar.

Keramikmålningen tar 1,5-2 timmar beroende på föremål och ålder hos dem som målar. Vi hjälper dig gärna att välja ut former, färger och tekniker som passar till olika slags kalas och fester.

För att hjälpa dig att välja har vi utformat några paket till barnen:


Zoo paket

Barnen kan välja mellan små figurer, skålar, små koppar, små lyktar.

Pris: 200 kr / person


Min favorit mugg paket

Mellan flera barnmuggar och skålar kan välja barnen.

Pris: 250 kr / person


Hemliga burken

I den här paketet har vi valt ut burkar i vilka barnen kan gömma sina hemliga skatter. Man kan välja mellan olika burkar: hjärtburk, peace-, rund-, rosett- eller skattkisteburk.

Pris: 300 kr / person

I alla paket erbjuder vi:

Handledning: vår personal tar hand om alla praktiska bestyr och handleder du som deltagare vill ha hjälp med. Du ska känna dig väl omhändertagen. Trygghet är den bästa näringen för kreativiteten, är du trygg blommar lusten och idéerna.

Verktyg: vi tillhandahåller schabloner, mönstretskataloger, karbonpapper etc, enkla verktyg som hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Material: alla material som du behöver till målning ingår i priset; färger, penslar, pennor, vattenskålar, paletter, speciella material till olika tekniker, svampar etc.

Förkläden: vi tar med förkläden som du kan ha på dig för att skydda dina kläder.

Glasering: vi glaserar hela föremålet i en så kallad klarglasyr som ger en slät, blank och hållbar yta.

Bränning: efter klarglasyren får torka vi bränner keramiken i vår brännugn.

Fri leverans: vi levererar keramiken till dig inom en vecka.