Kalas för vuxna

Vuxna har också rätt att komma i feststämning!


Om du ordnar en fest där alla tar med sig ett föremål hem efter festen är det bäst att låta festdeltagarna själva välja vilket slags föremål de ska måla. Vuxna vill bestämma själva. Vuxna förstår också att man inte får present om man inte fyller år. Vuxna är också bra eftersomn de kan samarbeta. De kan bestämma att hela gruppen målar för skapa en fin present till födelsedagsbarnet eller jubilaren. Vuxengruppen kan till exempel bestämma att alla målar föremål som tillsammans bildar en fin present, en kaffeservis till exempel. Eller enas om att alla målar på ett och samma föremål, en stor fruktskål eller ett uppläggningsfat. Vuxenglädje.


Kalas med keramikmålning från Paint It Easy kräver inga förkunskaper. Vi tillhandahåller alla material, verktyg, skyddskläder och tekniker som behövs. Kalaset kan vara hemma hos er, eller i annan lokal som ni eller vi ordnar. Keramikmålningen tar 1,5-3 timmar beroende på föremål och tekniker. Priset beroende på antal av deltagare och storlek av keramiker. Du kan räkna mellan 300-500 kr / person. Kontakta oss, om du har frågor.

I alla paket erbjuder vi:

Handledning: vår personal tar hand om alla praktiska bestyr och handleder du som deltagare vill ha hjälp med. Du ska känna dig väl omhändertagen. Trygghet är den bästa näringen för kreativiteten, är du trygg blommar lusten och idéerna.

Verktyg: vi tillhandahåller schabloner, mönstretskataloger, karbonpapper etc, enkla verktyg som hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Material: alla material som du behöver till målning ingår i priset; färger, penslar, pennor, vattenskålar, paletter, speciella material till olika tekniker, svampar etc.

Förkläden: vi tar med förkläden som du kan ha på dig för att skydda dina kläder.

Glasering: vi glaserar hela föremålet i en så kallad klarglasyr som ger en slät, blank och hållbar yta.

Bränning: efter klarglasyren får torka vi bränner keramiken i vår brännugn.

Fri leverans: vi levererar keramiken till dig inom en vecka.