vÅr personal

...som kan hjälpa till att göra dig lyckligare och mer meningsfulla tillfällen

Adrienn Fonda

Adrienn är grundare och motorn i Paint it easy (PIE). Adrienn är utbildad pedagog. Hon drivs av att arrangera workshops där klimatet är öppet och nyfiket. „När vi lyckas skapa rätt klimat lär sig deltagarna nya saker, når de nya insikter. Att lära nytt är glädjefyllt i en djup mening. Glädjefyllt och vackert.”

Paint It Easy förhöjer skaparkraften eller kreativiteten hos deltagarna genom en mångfald av former, färger och tekniker. „Jag facineras av färger. Hundertwassers konst är en starkl inspirationskälla.”

Akos Fonda

Akos är en mångsysslare. Han har började sin karriär som pianist och komponist, sedan har studerat till programmerare. Efter 7 år i reklambranschen, där han arbetade som grafisk formgivare, och 3 år som fastighetsmäklare har han slutligen blivit intresserade av keramikmålning.

När han målar tycker han mest om geometriska former. „Vasarelys tavlor kan få mig att stanna upp och bli helt uppslukad i timmar.”

I Paint It Easy är Akos en allt-i-allo, och ägare. Kontakta Akos om du har idéer om nya koncept eller samarbeten.

Hans Andrén

Hans är konsult inom organisationspedagogik. Han har arbetat med lärande i arbetslivet på uppdrag av kommuner, företag och stiftelser. Det har handlat om social mobilisering i samarbete med fastighetsbolag, bredda konstnärens arbetsmarknad i samarbete med Europeiska Socialfonden ESF, affärscoaching på uppdrag av kommuner etc. Drivkraften har hela tiden varit individens och samhället utveckling. Arrangera aktiviteter som stärker demokratin och delaktighet i samhället.

”Jag är intresserad av kultur och konst som påverkar samhället. På fritiden dansar jag argentinsk tango.”

I Paint It Easy är Hans rådgivare och bollplank.