Kreativ teambuilding

Skapa utan gränser. Släpp fri er fantasi och lära känna varandra.

Kreativ teambuilding är för grupper som älskar färg och form och vill lära känna varandra lite bättre. Aktiviteten passar både de som är vana att måla med pensel och krita och de som aldrig målat överhuvudtaget. Vårt material och våra tekniker hjälper alla att snabbt skapa något de känner sig stolta över. Vi lovar dig, du kommer att bli överraskad hur fint det blir!

Vi har utformat tre olika teambuildingspaket att underlätta valet för olika grupper. Alla paket innebär lättare förtäring och förfriskningar. Mat och dryck är också viktigt för att komma i bra humör.

Bestäm vilket paket som passar bäst för er!

Picassos fika

”Konst renar själen från vardagens damm.” Pablo Picasso

Var Picasso några timmar. Koppla av, lek med färger och tekniker! Låt handen och penseln göra vad de vill utan krav på att det ska bli fint eller vackert. Glöm bort dig själv och tiden för en stund. Och glöm inte bort; Paint it Easy!
Alla målar åt sig själva, fritt vad hon eller han vill – Picasso tyckte inte om begränsningar. Men han tyckte om trevligt sällskap. De flesta vänner och affärskontakter skaffade han sig vid matbordet, inte när han var på jobbet eller på vernissage och utställningar. Gör som Picasso. Skapa, ät gott och lär känna nya spännande människor.

Valbara former: Alla kan välja en av olika muggar, tallrikar eller skålar.
Picassos måltid: hembakt bröd med Picassos favoritoliver, fruktskål med kubistiska och vanliga frukter, kaffe, te eller, om man vill sangria.
Priset av Picasso paket: 570 kr / person

Hundertwassers middag

”En dröm du drömmer ensam är bara en dröm. En dröm ni drömmer tillsammans är verklighet” Hundertwasser

Innan ni börjar måla samlas alla tillsammans vid ett bord. Var och en av er väljer ett eget keramikföremål. Ställ upp alla föremålen på bordet brevid varandra. En av er tar en pensel och doppar den i färg och drar en linje över alla föremålen, eller sätter en prick eller gör något annat med penseln på varje föremål. Alla keramikföremål blir invigda i gememnskapen. Sedan tar alla sina egna föremål och sätter sig var de vill och fortsätter måla fritt efter eget huvud. Var och en bygger vidare på de första gemensamma penseldragen och gör vad de själva vill. Ni skapar tillsammans och för er själva.

Valbara former: Deltagare kan välja mellan olika muggar, tallrikar, skålar, köks-/ badrumstillbehör.
Hundertwassers middag: Tallrik med kallskuret, ostar och sallader, färskt bröd, kanske kakor till sockermunnar, kaffe, te eller vin.
Priset av Hundertwasser paket: 750 kr / person

Van Goghs festmåltid

”Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att det inte finns något som är så konstnärligt som att älska andra.” Vincent Van Gogh

Tro oss, alla kan skapa något för en annan medlem i teamet som ger njutning! Skapa för varandra!
Alla sitter runt ett bord. Var och en väljer en keramik som hon eller han gillar. Något som är användbart hemma eller på kontoret. Något som hon eller han vil göra till SITT. Sedan börjar var och en måla på sitt eget föremål.
Efter en stund stoppar workshopledaren målningen och ber alla deltagare att skicka vidare sina föremål till den person som sitter bredvid. „Ge ditt föremål till den som sitter till vänster om dig!” Någon annan kommer att fortsätta måla på ditt föremål. Men hon eller han kommer hela tiden att tänka på dig när hon eller han målar. Tänka på dig som äger föremålet.” Efter ett tag bryter ledaren målningen igen och deltagarna skickar föremålet vidare till nästa person brevid. Alla föremål går på så sätt runt hela bordet och alla målar på allla keramikföremål. Och hela tiden tänker de på den som äger föremålet. Til slut kommer föremålet tillbaka till ägaren av föremålet.
Nu är det fyllt av dekorationer skapade av hela gruppen. Det är fyllt av känslor och uttryck från hela gruppen. En gemensam bild och känsla av ägaren till föremålet. Skapad i glädje och gott humör.

Valbara former: Deltagare kan välja mellan olika muggar, tallrikar, burkar, sparbössor, kannor, vasor, hängen, julgranskulor...
Van Goghs festmåltid: Varm buffet med utvalda viner eller hemlagad saft, till dessert en osttallrik med närproducerade ostar och vin
Priset av Van Gogh paket: 980 kr / personI alla paket erbjuder vi:

Handledning: vår personal tar hand om alla praktiska bestyr och handleder du som deltagare vill ha hjälp med. Du ska känna dig väl omhändertagen. Trygghet är den bästa näringen för kreativiteten, är du trygg blommar lusten och idéerna.

Verktyg: vi tillhandahåller schabloner, mönstretskataloger, karbonpapper etc, enkla verktyg som hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Material: alla material som du behöver till målning ingår i priset; färger, penslar, pennor, vattenskålar, paletter, speciella material till olika tekniker, svampar etc.

Förkläden: vi tar med förkläden som du kan ha på dig för att skydda dina kläder.

Glasering: vi glaserar hela föremålet i en så kallad klarglasyr som ger en slät, blank och hållbar yta.

Bränning: efter klarglasyren får torka vi bränner keramiken i vår brännugn.

Fri leverans: vi levererar keramiken till er inom en vecka.